romanian    english

O nouă etapă în Belvedere Residence Sibiu - include 6 case de tip duplex

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

O nouă etapă în Belvedere Residence Sibiu - include 6 case de tip duplex
       BSD Construction SRL dezvoltatorul ansamblului residențial Belvedere Residence Sibiu, situat în Sibiu, str. Ogorului, a început construcția primei clădiri de apartamente cu regim redus de înalțime în anul 2015, iar până în prezent sunt finalizate 230 apartamente și 2 spații comerciale, iar alte 81 apartamente sunt în fază de construcție. În etapa 4 de dezvoltare urmează construcția a altor 2 clădiri de apartamente.
        Întregul proiect Belvedere Residence Sibiu îmbină construcția de case tip duplex și clădiri de apartamente cu regim redus de înalțime.
        Începând cu anul 2022 s-a început construcția etapei 3 de dezvoltare care cuprinde case de tip duplex și a unei clădiri de apartamente, oferind o oportunitate de investiție în Zona de Vest a Sibiului.

        Investiție sau locuință familială
       Achiziția unei case de tip duplex în Belvedere Residence Sibiu este o oportunitate de moment pentru cei care doresc un duplex în municipiul Sibiu, fie pentru investiție, fie pentru locuință familială, ofertele de case de tip duplex fiind aproape inexistente în Sibiu.
       Ofertele de case de tip duplex se găsesc doar în împrejurimile municipiului Sibiu, aici mă refer la Cristian, Șelimbăr, Cisnădie, Sura Mică, Sura Mare sau localitatea Roșia.
       O altă oportunitate este achiziția pentru amortizarea investiției din chirii. Conform agenției imobiliare Eurosib Imobiliare din Sibiu, oferta de case de tip duplex spre închiriere este foarte slabă, aproape inexistentă, iar cerința este într-o continuă creștere. Prețul unui duplex este comparativ cu prețul unui apartament de 4 camere sau al unui apartament de 3 camere de tip penthouse.
    Chiria aferentă unui duplex este superioară celei obținute pentru un apartament de 4 camere sau un penthouse. Explicațiile sunt: lipsa ofertei de duplexuri spre închiriere, cerința mare pentru acest tip de imobile spre închiriere, poziționarea foarte bună fiind amplasate atât în municiupiul Sibiu cât și în apropierea Zonei Industriale Vest.
       
      Care sunt posibilii chiriași ai unui duplex:
  • chiriași care caută case/duplexuri
  • chiriași care au un animal de companie (cățel sau o pisică), iar a locui la un apartament este întodeuna o problemă cu vecinii
  • chiriași familii tinere cu copii mici, care au nevoie de curte/gradină proprie
  • chiriași care doresc o locuință în apropierea Zonei Industriale Vest
  • chiriași cu buget destinat chiriei peste media pieții
         De asemenea investiția într-un apartament în ansamblul Belvedere Residence Sibiu este o investiție oportună, proiectul imobiliar fiind situat în apropierea Zonei Industriale Vest, iar tipurile de apartamente fiind unele de tip economic, cu suprafețe medii, generănd o amortizare din chirii peste medie.

       Unde găsesc toate informațiile și care este stadiul de predare?
        Toate informațiile legate de tipurile de apartamente disponibile și tipurile de duplexuri le găsiti pe site-ul ansamblului www.belvedere-residence.ro, iar disponibilitatea, care este actualizată în timp real o găsiți aici belvedere-residence.ro/disponibilitati-apartamente-noi-sibiu.
         Apartamentele se predau finisate complet, la cheie, iar în prețul de vânzare este inclusă și o parcare exterioară sau subterană, în funcție de tipul apartamentului. Termenul de predare este 30.07.2023.
         Casele de tip duplex se predau la stadiul de semifinisat, iar în prețul de vânzare cuprinde și amenajarea unui loc de parcare în curtea interioară. Termenul de predare este 30.05.2023.
         În prețul apartamentelor și al duplexurilor este inclus TVA de 5%, care ATENȚIE este valabil din 2023 doar pentru primul imobil achizitionat cu TVA de 5%, iar pentru următorul imobil TVA-ul va crește de la 5% la 19%, ceea ce rezultă și o crestere a prețului imobilului proporțional cu creșterea TVA-ului. Mai multe detalii vă sunt oferite de agenții de vânzări din cadrul ansamblului.
         Pentru antecontractele realizate până în 31.12.2023 se mențin actualele condiții de TVA, adică se pot achiziționa mai multe imobile cu TVA de 5%, dar cu condiția ca finalizarea acestora și perfectarea contractului de vânzare-cumpărare să se realizeze în anul 2023.
         Echipa de vânzări din cadrul ansamblui vă stă la dispoziție în vederea consultării, vizionării apartamentelor și a duplexurilor din cadrul ansamblului.
Date de contact:
Robert Iordache – tel: 0745633772
Cornel Macarie – tel: 0742198539
 
     
       
 
  Articol realizat de Magnolia Residence in 23.09.2022