Bine ati venit pe site-ul web www.Belvedere-Residence.ro, un serviciu oferit gratuit de SC B.S.D. Construction SRL, Str. Calea Surii Mici, FN, bloc R6, ap. 73, Sibiu, Romania, societate inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/119/2007, cod de identificare fiscala RO20763791.

Prezentele Termeni si Conditii Generale vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului Belvedere-Residence.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale.

Sectiunea 1: Precizari generale

1. Belvedere-Residence.ro reprezinta un site de promovare a ansamblurilor rezidentiale construite de SC B.S.D. Construction SRL, (”dezvoltator”) in calitate de dezvoltator imobiliar si facilitarea accesului la informații privind disponiblitatea si posibilitățile de achizitionare a unui imobil in respectivele ansambluri rezidentiale;

2. Pentru a folosi functiile site-ului nu este necesara crearea unui cont de utilizator.

3. Informatiile prezentate pe site-ul Belvedere-Residence.ro au caracter informativ, conditiile exacte (inclusiv pret ) si specificatiile imobilelor fiind stabilite in mod direct cu reprezentantii dezvoltatorului.

4. Orice comunicare cu reprezentantii dezvoltatorului, desfasurata prin intermediul site-ului, nu reprezinta incheierea unui contract intre parti si nu da nastere la drepturi si obligatii in sarcina partilor (ex. rezervare apartament, s.a)

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor

1. In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, Belvedere-Residence.ro furnizează un formular prin care utilizatorii site-ului au posibilitatea de a trimite cereri de informații sau de a solicita oferte cu privire la cumpărarea de imobile (apartamente, garsoniere) aflate in proprietatea dezvoltatorului.

2. Belvedere-Residence.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de trimitere a solicitarilor si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

3. dupa trimiterea unui formular de oferta/cerere, utilizatorul va fi contactat de un reprezentant al dezvoltatorului, in vederea confirmarii primirii solicitarii si stabilirii conditiilor de colaborare.

Sectiunea 3: Cerinte privind continutul si aspectul solicitarilor

1. Utilizatorii care trimit o solicitare au obligatia de a furniza informatii complete si corecte și de a completa toate campurile disponibile.

2. Solicitarea nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa trimiterea oferte/cereri/mesaje discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

3. In general nu este permisa intr-o solicitare includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora.

4. In plus, nu este permisa includerea in solicitari a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

5. Nu se admit solicitari cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

6. Nu se admit cuvinte obscene sau orice solicitari care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

7. Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

8. Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

9. Solicitarile care contravin celor de mai sus nu vor fi confirmate si vor fi sterse din baza de date accesibila agentiei imobiliare/dezvoltatorului imobiliar.

Sectiunea 4: Clauza de exonerare de raspundere

1. Utilizatorul elibereaza Belvedere-Residence.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva Belvedere-Residence.ro datorita incalcarii drepturilor lor prin utilizarea a paginii web Belvedere-Residence.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor Belvedere-Residence.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

2. Belvedere-Residence.ro nu garanteaza disponibilitatea imobilelor vizualitate pe site si exactitatea si actualitatea informatiilor prezentate (inclusiv pretul imobilelor). Belvedere-Residence.ro nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru nicio pierdere directa sau indirecta suferita de utilizator ca urmare a vizualizarii continutului unui anunt sau folosirii informatiilor afisate pe site-ul Belvedere-Residence.ro.

Sectiunea 5: Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

1. Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date Belvedere-Residence.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de pagina Belvedere-Residence.ro. Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale Belvedere-Residence.ro.

2. Activitatile care au drept scop disfunctionalitatea sau complicarea utilizarii paginii web Belvedere-Residence.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii Belvedere-Residence.ro sau pe care utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de Belvedere-Residence.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu pagina web Belvedere-Residence.ro.

Sectiunea 6: Forta majora

1. In cazuri de forta majora, Belvedere-Residence.ro va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care Belvedere-Residence.ro nu este responsabil.

 

Sectiunea 7: Dreptul de autor si drepturile de utilizare

1. Toate materialele, inclusiv elementele grafice, forma și compoziția acestor elemente (layout), mărcile comerciale și alte informații, disponibile pe paginile de internet ale Belvedere-Residence.ro.ro sunt rezervate utilizării exclusive de către SC B.S.D. Construction SRL,. Intregul continut al platformei Belvedere-Residence.ro, incluzând, dar fara a se limita la, texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea SC B.S.D. Construction SRL, si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, si tuturor celorlalte legi in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala. Preluarea sau descarcarea oricaror materiale, informatii si/sau date de pe Belvedere-Residence.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al SC B.S.D. Construction SRL,, este strict interzisa si se pedepseşte conform legilor in vigoare.

2. Este strict interzisa orice agregare si prelucrare a datelor si a altor informatii disponibile in Belvedere-Residence.ro cu scopul de a fi puse la dispozitia tertelor persoane in cadrul altor platforme de internet sau in afara internetului. Este interzisa, de asemenea, utilizarea de către Utilizatori a simbolurilor Belvedere-Residence.ro, inclusiv a elementelor grafice, in cadrul propriilor pagini de internet.

4. Platforma Belvedere-Residence.ro poate contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, SC B.S.D. Construction SRL, nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in platforma spartamentenoisibiu.ro este făcută de regulă pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucât SC B.S.D. Construction SRL, nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terti la care se face trimitere pe platforma Belvedere-Residence.ro, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc şi pe propria raspundere.

Sectiunea 8: Protectia datelor personale

1. Tuturor utilizatorilor le sunt respectate toate drepturile (ex. dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2. Pentru a va putea oferi serviciile pe site-ul Belvedere-Residence.ro, firma noastra trebuie sa colecteze si sa prelucreze date si informatii personale. La Sectiunea privind Politica de protectie a datelor personale de pe site-ul Belvedere-Residence.ro va explicam cum colectam, folosim si transmitem datele dumneavoastra.

Sectiunea 10: Google Analytics

1. În ideea de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, SC B.S.D. Construction SRL, poate folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site-ul Belvedere-Residence.ro Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmarest ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utlizati pe site-ul Belvedere-Residence.ro. Utillizand site-ul Belvedere-Residence.ro sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului google analytics, in conformitate cu aceasta termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.

Link-uri utile

Pentru a afla mai multe informații despre google analytics si la ce este utilizat, recomandm urmatoarele linkuri:

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Analytics#Privacy

https://analytics.google.com/analytics/web/provision/?authuser=0#provision/SignUp/

http://www.youronlinechoices.com/

In cazul in care doriti sa ne adresati orice solicitare cu privire la detaliile de mai sus, va rugam sa ne contactati in scris accesand formularul de contact la adresa http://www. Belvedere-Residence.ro sau scrieti-ne la adresa Str. Calea Surii Mici, Nr. FN, bloc R6, ap 73 – Belvedere Residence, localitate Sibiu, judetul Sibiu, Romania.