romanian    english

Rezerva acum un apartament in Belvedere Residence Sibiu cu termen de predare in anul 2019 si Marfin Bank iti ofera un Credit Ipotecar sau Prima Casa mentinand conditiile actuale de creditare pâna la tragerea creditului

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Rezerva acum un apartament in Belvedere Residence Sibiu cu termen de predare in anul 2019 si Marfin Bank iti ofera un Credit Ipotecar sau Prima Casa mentinand conditiile actuale de creditare pâna la tragerea creditului

         Rezerva acum un apartament in Belvedere Residence Sibiu cu termen de predare in anul 2019 si Marfin Bank iti ofera un Credit Ipotecar sau Prima Casa mentinând conditiile actuale de creditare pâna la tragerea creditului.

Ce schimbari aduce noul an? Cum o sa ma afecteze noile modificari ale sistemului bancar la contractarea unui credit?

        Aceste doua intrebari par sa fie in ultima perioada pe buzele tuturor clientilor interesati de contractarea creditelor bancare de cand s-au publicat noile reglementari privind unele conditii de creditare care implica diminuarea nivelului gradului de indatorare admis la contractarea creditelor in lei si in valuta.

       Daca pana in prezent, unele banci au acceptat la contractarea creditelor un grad de indatorare chiar si de 70%, de la 1 ianuarie clientii bancilor si ai IFN-urilor se vor putea indatora pana la maximum 40% din venitul net la imprumuturile in lei, iar in cazul imprumuturilor in valuta, pragul va fi de maximum 20%. Pentru creditele acordare prin programul Prima Casa, pragul va fi de maximum 45%. Aceste schimbari vor fi aplicate doar creditelor noi contractate

       Cei mai afectati vor fi clientii cu venituri medii si mici deoarece pentru ei creditele vor fi mai greu de accesat, insa pentru acestia, Belvedere Residence Sibiu in parteneriat cu Marfin Bank Sibiu vin in intampinarea lor cu o oferta pentru ca modificarile anuntate asupra gradului de indatorare sa nu ii impiedice sa isi indeplineasca visul de a achizitiona o locuinta in 2019.

       Astfel, clientii ce formuleaza o cerere de creditare pana la 31.12.2018 si obtin aprobarea sau preaprobarea financiara utilizand actualele criterii de risc de credit (grad de indatorare), li se vor mentine si in anul 2019 aceleasi criterii de risc folosite la data formularii cererii de creditare, cu conditia ca acestia sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate si sa isi mentina actualele venituri si obligatii de plata si in 2019. Cu alte cuvinte, cererea de credit formulata si (pre)aprobata de catre Marfin Bank pana la data de 31.12.2018, va fi valabila pe tot parcursul anului 2019 cu conditia ca veniturile si obligatiile de plata ale solicitantilor precum si continuitatea in munca sa fie mentinute la acelasi nivel ca la data formularii cererii.

       Aceleasi reguli se aplica si in cazul solicitarilor pentru creditele acordate prin programul guvernamental Prima Casa precum si in cazul rezervarilor de fonduri disponibile prin acest program.

       Programul Prima Casa a fost derulat in anul 2018 prin intermediul a 15 banci finantatoare, printre care si Marfin Bank, care incepand cu luna Decembrie a acestui an ofera clientilor sai posibilitatea de a rezerva fondurile alocate in acest program pentru o perioada de pana la 18 luni.

       Marfin Bank Romania SA este prezenta pe piata Sibiana inca din anul 2007 si isi deserveste clientii prin agentia din strada Scoala de Inot, Bloc 2C, parter (vis-à-vis de hotel Golden Tulip).

       Oferta este valabila pana la 31.12.2018 iar pentru mai multe informatii clientii se pot adresa consultantilor Marfin Bank Sibiu, agentilor Belvedere Residence Sibiu si broker-ului de credite Smart Credit Finance.

       Este foarte important sa fiti extrem de bine informati inainte de a va angaja la un contract pe un termen mediu sau lung si de aceea atat consultantii bancari cat si brokerii de credite pot veni in intampinarea dumneavoastra cu oferte variate oferind toate informatiile si solutiile necesare contractarii celei mai potrivite oferte respectand legislatia in vigoare.

 

Articol furnizat de: Smart Credit Finance

Parteneri: Belvedere Residence Sibiu si Marfin Bank

Articol realizat de Magnolia Residence in 16.07.2019