Experiența și garanția seriozității pe plan local este dată de dezvoltările anterioare făcute de grupul de firme (PANORAMIC GARDENS SIBIU și ROSES GARDEN SELIMBĂR) însumând peste 250 de apartamente construite, iar la nivel internațional experiența noastră o reprezintă construirea a peste 2500 de apartamente în Israel, SUA, Rusia și Cehia.

Proiect aflat în dezvoltare

Magnolia Residence Sibiu

Stadiul de predare al apartamentelor este finisat complet, cu posibilitatea alegerii produselor de finisat dintr-o gama atent selectionată cu grijă pentru confortul dumneavoastră.

Această investiție prefatează dezvoltarea prevazută de Planul Urbanistic General al Sibiului, care arată că în perioada urmatoare în această zonă să se dezvolte locuințe colective, spații comerciale, spații servicii adiacente și necesare dezvoltării unui nou cartier în zona de vest a orașului.

Distanța față de centrul orașului este de maxim 5 minute de mers cu mașina pe un drum refăcut de către Primăria Sibiu, care a aprobat și construirea unui viaduct peste calea ferată din gara Turnișor cu predare în luna noiembrie 2015.

Cartierul rezidențial MAGNOLIA RESIDENCE SIBIU este un proiect imobiliar nou dezvoltat din resurse proprii de către SC SOLID INVESTMENT SRL Sibiu, care în anul 2008 a achiziționat terenul în suprafață totală de 51000 mp., situat pe CALEA ȘURII MICI, în apropierea cartierului TURNIȘOR, unde urmează să construiască un număr de 1200 apartamente noi în vile P+2E+M şi imobile P+4E, P+7E+R și spații comerciale.

Proiectul rezidențial are o viziune nouă asupra creării unei zone liniștite, aerisite cu verdeață, locuri de joacă, parcări private individuale, spațiu comercial special destinat deservirii viitorilor proprietari și care să asigure cumpărătorilor un confort sporit și avantajul de a locui în viitoarea zonă de dezvoltare planificată a Sibiului, conform noului Plan Urbanistic General aprobat în anul 2011.

Proiecte dezvoltate de noi în Sibiu

Panoramic Gardens Residence

La ansamblul imobiliar "Panoramic Gardens Residence" din Sibiu, cartierul Gusterița, am dezvoltat un proiect de 132 de apartamente finalizate și vândute. În 2010 am început construcția ansamblului cu 12 imobile de 2 etaje iar în 2013 a fost finalizat.

Roses Garden Residence

La 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Sibiu, am construit 4 vile P+1E+M, cu un număr de 84 de apartamente cu 2 și 3 camere. Proiectul a început în 2012 și a fost finalizat în 2014.

 

Cele două ansambluri rezidentiale din Sibiu reprezintă cartea noastră de vizită cu care ne mândrim. Puteți viziona atât online cât și la fața locului cele două proiecte pentru a înțelege calitatea pe care noi o oferim.